رویدادهای مهم

جلسه مهرماه آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی

آزمایشگاه پرداش زبان طبیعی به صورت ماهانه با شرکت همه اعضای آزمایشگاه اعم از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری وبا سرپرستی خانم دکتر مهرنوش شمس‌فرد به منظور تبادل اطلاعات، 18 مهر ساعت 13:30 در طبقه دوم دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر برگزار می‌شود.
در این جلسه سمینارهایی با موضوع یادگیری عمیق و کاربرد آن در NLP آماده شده است که توسط اعضای محترم آزمایشگاه ارائه داده می‌شود :
خانم مشهدی
خانم رنجبر
خانم رحیمی

زمان‌بندی ارائه سمینار و دفاع پروپوزال اعضای آزمایشگاه (دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 95)

زهرا نادری 10 مهر ساعت 13:30
حسین روحی زاده 10 مهر ساعت 13:45

برگزاری نخستین مسابقه گفتگوی هوشمند (گپ) در بهمن 96

مسابقات برنامه‌نویسی فرصت مناسبی برای شکوفا شدن و بروز خلاقیت‌ها است. پیام رسان گپ تصمیم دارد با برگزاری TopCoders؛ اولین مسابقه‌ی برنامه‌نویسی با موضوع تولید برترین و خلاقانه‌ترین سرویس‌های تعاملی بر بستر پیام‌‌رسان گپ، فرصت مناسبی جهت ظهور و ارتقای مهارت و خلاقیت برنامه‌نویسان فراهم آورد. شرایط این مسابقه متعاقبا اعلام خواهد شد.

ارائه سمینارهایی در حوزه NLP در جلسات آزمایشگاه

در جلسات آزمایشگاه که به صورت ماهانه برگزار می‌شود سمینارهایی توسط اعضای آزمایشگاه در نظر گرفته شده است .
آقای عبدالمجید : rapid miner
خانم خلیلی : هضم