...
 ورود       عضویت    |    English   

 021-29904093      --      021-29904111 

 درباره آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی 


آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی دانشگاه شهید بهشتی در سال 1386 تحت سرپرستی دکتر مهرنوش شمس فرد آغاز به کار نمود. عمده فعالیت‌های این آزمایشگاه در دو حوزه پردازش زبان طبیعی با تاکید بر زبان فارسی و مهندسی هستان‌شناسی دسته‌بندی می‌شود. اعضا و همکاران آزمایشگاه عمدتا از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی و یا دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته زبان شناسی دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی و علامه طباطبایی هستند که در پروژه‌های تحقیقاتی با این آزمایشگاه همکاری دارند. این آزمایشگاه در حال حاضر دارای حدود ۳۵ عضو فعال است که در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی مشغول به تحصیل‌اند و یا در طرح‌های برون سازمانی همکاری می‌کنند.

 اخبار


چهارمین وبینار از سری وبینارهای NLP Talk Series با عنوان Continual Learning for Natural Language Processing Tasks توسط آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. سخنران این وبینار آقای دکتر BING LIU استاد دانشکده کامپیوتر دانشگاه Illinois بوده است.

جهت دسترسی به ویدئو وبینار   اینجا  کلیک نمایید.

سومین وبینار از سری وبینارهای NLP Talk Series با عنوان Scales in the Lexicon توسط آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. سخنران این وبینار خانم دکتر Christiane D.Fellbaum استاد دانشکده کامپیوتر دانشگاه پرینستون بوده است.

جهت دسترسی به ویدئو وبینار   اینجا  کلیک نمایید.

دومین وبینار از سری وبینارهای NLP Talk Series با عنوان Generationary and Exemplification Modeling توسط آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. سخنران این وبینار آقاب دکتر ROBERTO NAVIGLI استاد دانشکده کامپیوتر دانشگاه روم ایتالیا و سرپرست آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی این دانشگاه بوده است.

جهت دسترسی به ویدئو وبینار   اینجا  کلیک نمایید.

اولین وبینار از سری وبینارهای NLP Talk Series با عنوان The Ups and Down of WORD EMBEDDINGS توسط آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. سخنران این وبینار خانم دکتر RADA MIHALCEA استاد دانشکده کامپیوتر دانشگاه میشیگان آمریکا و سرپرست آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی این دانشگاه بوده است.

جهت دسترسی به ویدئو وبینار   اینجا  کلیک نمایید.

انجمن ویرایش و درست نویسی ایران با اهداء لوحی از آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی بابت تولید نرم افزار ویرایش و اصلاح متن فارسی نگار تقدیر نمود.     لوح تقدیر

در این کارگاه به بررسی مفاهیم و تکنیک های یادگیری عمیق در پردازش زبان طبیعی پرداخته می شود. همچنین بعد از ارائه ی مباحث تئوری هر یک از این تکنیک ها به پیاده سازی آن ها در قالب یک پروژه عملی پرداخته خواهد شد.     سرفصل مطالب کارگاه

انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران و دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی «یازدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش» را بصورت مجازی در تاریخ 2 و 3 دی ماه، با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری اطلاعات و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی و صنعتی در این زمینه و فراهم کردن بستری مناسب برای توسعه‌ی زمینه‌های مطرح در کنفرانس، با تمرکز بر زمینه­ های نو و کاربردهای آن برگزار می‌کنند.

از تمامی محققان، دانشگاهیان و صاحب‌نظران دعوت می‌شود تا با ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس با تبادل یافته‌های علمی، فناوری و کاربردی خود زمینه‌ساز اشاعه و توسعه‌ی دانش عمومی و ارائه قابلیت‌های فناوری اطلاعات در زمینه‌های مختلف کنفرانس شوند.     www.iktconference.ir

مقاله خانم رومینا اعتضادی و مقاله آقای مسلم سمیعی در یازدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش (IKT2020) پذیرفته شده است.

با پایان پنجمین دوره کنفرانس وب پژوهی و پس از ارائه مقالات، مقالات برتر و منتخب این دوره کنفرانس نیز مشخص شده اند. ملاک رتبه بندی، امتیاز داوران در زمان داوری مقالات و همچنین امتیاز کسب شده در زمان ارائه شفاهی بوده است. در بین مقالات منتخب این دوره از کنفرانس وب پژوهی مقاله خانم ها عادل خواه و نادریان با عنوان " Ontology of Natural Language Processing " نیز وجود دارد.     ادامه خبر ...

آزمایشگاه پردازش زبان طبیعی در نمایشگاه پژوهش و فناوری سلامت دانشگاه با معرفی محصولات خود حضور فعالی داشت.